Skönhetstävlingar för barn?!

25 års fängelse och fotboja resten av livet är det mildaste straff du kommer undan med om du är pedofil i USA. Straffet blir längre och värre ju värre ditt brott är, så är det riktigt jävla illa betyder det att det kan bli dödsstraff! För att klassas som pedofil så ska man ha en sexuell dragning till minderåriga som inte är mer än 13.

Låt oss ha dessa lagar i tankarna genom inlägget och se ifall det kanske ska göras någon förändring någon stans kanske?Min bild av allt är detta! "JAA VILKEN SMART IDÉ!! Även att vi är så jävla mycket emot pedofili så kan vi ha skönhetstävlingar där flickor i åldrarna 5 till högst runt 8-9 kanske även yngre ibland! I juryn ska vi ju självklart ha medelålders män som ska se alla flickor i baddräkt och falska leenden. Sen så är det ju bara att säga du är ful och du är fin till dessa flickor som verkligen inte alls tar åt sig! Finns det något mer vi kan krydda denna tillställning med?... JA!!! Vi ska ha massor med publik som kommer dit! alla åldrar är välkomna samt kön. Ta kort på flickorna ska också vara tillåtet kan väl inte hända något med de bilderna nu när vi har internet och fildelnign? :-)"

...........

Vad ska jag säga.. DET ÄR VÄL BARA ATT PLUSSA IHOP 1+1? Småflickor i tighta trikoer+ett land med 300 miljoner invånare = Stor risk att det finns mycket pedofiler i publiken som lätt kan ta ett foto. Visst, alltså jag visste ju att amerikaner inte är världens klippskaste människor (ta t ex. george bush, deras kunnighet inom motoriserade fordon så som Harley Davidsson och annan skit) men att dom var så jävla långt bakom flötet att dom själva inte kan koppla ihop två mönster är ju bara sorgligt!

Det är ju för fan som att dom vill sätta folk i elektriska stolen för innehåll av barnpornografiskt innehåll. för det måste dom väl för in i helvete fatta själva att man provocerar fram folk till detta genom att anordna dessa tävlingar för allmänheten.. Och istället för att hjälpa personen som tydligen mår psykiskt dåligt av detta att bli frisk och bra igen så mördar man honom?!

Och till alla er som läst mitt inlägg om utseendefixering och media vet att min bild på skönhet inte är smink, botox och implantat. Och att mäta skönhet på vuxna människor har man ju gjort väldigt länge och det är klart att det görs väl när det handlar om barn också men då är dom väl inte utspökade som vuxna? Hur kan man som vuxen sitta och bestämma sig och hävda att den flickan var ful och den inte?! DET ÄR FAN BARA BARN! De är inte fullt utvecklade.. Men tydligen mer än juryn och de som gillar det...
Barn i 4-3 års ålder..

John 45 år, jury:
Vad är skönhet?
– Det finns en yttre och en inre skönhet och jag bedömer båda.

En liiiiten fråga nu bara... HUR I HELVETE SER DU DEN INRE SKÖNHETEN OM BARNEN SKA FEJKLE GENOM HELA UPPTRÄDANDET?! DET FINNS INGET MER ATT SE EN ÖVERSMINKADE SMÅFLICKOR!

OCH DESSA MAMMOR?!?!?! i sverige så har vi ju våra fotbollsföräldrar som vill att sina barn ska bli proffs, men de amerikanska "skönhetsmammorna", som inte riiiktigt klarade alla priser de vill ha som barn pressar sina döttrar till att göra det bättre än va de själva gjorde..

"- Vill du inte vinna?, frågar mamma lilla Brileigh om och om igen när flickan gnyr och vrider sig undan sminkningen.

Därefter, mellan sammanbitna tänder, det ingen utomstående ska höra:

– Jag lovar, du får smisk om du inte skärper dig nu.

50 minuter senare står Brileigh på scenen. Ett manipulerat foto, fast på riktigt, i gul klänning, touperat hår och med läpparna fastlåsta i ett alldeles perfekt litet leende."

Har barnet något val? Det sista man vill är ju att såra sina föräldrar och nästan ännu mindre bli skadad.

Ser det ut som att hon vill detta?

Det är så synd om barnen som växer upp såhär. för dom kommer antagligen tro att det är rätt, det ska vara såhär. Men man kan väl inte skälla för mycket på mammorna för dom har ju blivit såna på grund av sina mammor som blivit det av sina mammor och så vidare.

Jag Tycker detta är väldigt fel och borde stoppas men vad kan en svensk 15 årig pojke göra?
Jo, förändra synen på er andra och förhoppningsvis få er att tänka som jag haha... ge mig gärna så mycket feedback som möjligt! :-)

Take care!!

Kommentarer
Postat av: Thea

ja... ja kan ju bara hålla med , roligt liv å hålla på sådär , stackars barn..

2010-01-19 @ 07:38:07
URL: http://theasvardag.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nu skulle jag bara vilja slå ihjäl alla dumma amerikanska mammor som försöker att uppleva något genom sina barn, Det är så dumt att alla dem här mammorma tvingar sina barn att ställa upp på dem här "pedofil" föreställningarna. Hur tror ni att barnen blir när dem blir vuxna... själv tror jag att dem kommer att göra samma sak fast tvärtemot, t.ex. dem får deras barn att bli helt as sociala och ger dem den barndomen de aldrig hade, Och sen gör dem här barnen samma sak igen. Precis där skapas en Ond cirkel som går om och om och om igen. OCH DEN TAR ALDRIG SLUT OM INGEN GÖR NÅGOT!!!!, det är lite kul att du tog upp det här ämnet david, För det här är en hemsk sak som måste tas upp innan det är för sent. Miss little america my ass. http://www.youtube.com/watch?v=XjTeanFeLOQ här är tävlingen för little miss america. Jag tycker synd om dem här barnen med ett fasttejpat leende som sitter hårt som faan, denna tejpen kommer aldrig att lossna riktigt, det kommer att lämna kvar märken för resten av deras liv. Nu ska jag springa ut i snön och leka av all min ilska från den dumma amerikanska regeringen. Till nästa gång borde du ta upp abort eller något sånt eftersom det är ett väldigt ompratat ämne. Nu säger jag farväl, Hoppas vi ses i nästa liv och näst nästa liv. FARVÄL!!!

2010-01-19 @ 15:59:12
Postat av: walle

Ooops fick inte riktigt med namnet där, men iaf kommentaren över är min :P

2010-01-19 @ 16:00:07
Postat av: sandra

helt sjukt enligt mig!

2010-01-19 @ 16:17:29
URL: http://glitterkitty.blogg.se/
Postat av: Lööken

sjukt bra, man tar fan åtsig av vad du skriver, hoppas du väljer media å blir journalist eller ngt för fuck va du e bra^^,

2010-01-19 @ 17:06:36
Postat av: Anonym

Jag håller helt med dig!

Stackars barn.

Du är jätte duktig på att skriva!

2010-01-19 @ 17:14:28
Postat av: elin

asså sånt här är helt sjukt ju!

men du är bra på att blogga davus ;)

2010-01-19 @ 17:20:08
Postat av: Cecilia jokkmokk

david..

klistrar in din nya design nu, hoppas du trivs med den! (:

2010-01-19 @ 18:51:58
Postat av: FenderP-B

Håller med i allt! Men en sak måste jag anmärka på, nämligen uttalandet om H-D."alltså jag visste ju att amerikaner inte är världens klippskaste människor (ta t ex. george bush, deras kunnighet inom motoriserade fordon så som Harley Davidsson och annan skit)"Menar du att att Harley Davidson, världens näst äldsta motorcykeltillverkare och ett av världens största varumärken är något ointelligent? Väldigt skumt att klanka ner på något som revolutionerat hela motorcykelbranschen.Men som sagt, förbannat bra inlägg i övrigt!2010-01-19 @ 21:38:21
Postat av: Davidararg

@FenderP-BHaha visst fan är det känt, men är dom bra? Det var det jag syftade på! De är ju stora, maffiga och fina att titta på men, är det värt pengarna? De har gött ljud och bra drag i botten registret (men vilken custom hoj har inte det?)Nej för mig blir det aldrig någon H-D. Men vissa vill ju ha stora, maffiga uppvisningsobjekt. Och jag respekterar ju det, bara att min åsikt skiljer sig! ;)

Härligt med kritik iaf! Tack ska du ha!

2010-01-19 @ 21:53:18
Postat av: FenderP-B

H-D är inte direkt min grej heller, men vad jag menade var att de har betytt mycket för modern MC-konstruktion i allmänhet, och att jämföra dem med Bush känns orättvist ;)

2010-01-19 @ 22:06:48
Postat av: elin

barn misshandel på högsta grad..

2010-02-13 @ 02:30:48
URL: http://elinisabellenilsson.blogg.se/
Postat av: JJjJ

hört talats om photoshop AHAHAHAHH

2010-02-23 @ 22:32:41
Postat av: Malin

Det är vidrigt! Varför inte lära barnen att skönhet kommer inifrån och stärka deras självbild med att de får göra något som DE VILL och inte att leva upp till sina föräldrars misslyckanden och deras behov att skryta att de har "vackra barn" bara för att de inte har något annat att komma med!

2011-02-26 @ 09:08:01
URL: http://mollan1983.blogspot.com
Postat av: Esra V

Jävla människor!

2011-11-16 @ 18:05:05
URL: http://hastgaalningar.blogg.se/
Postat av: Esra V

Jävla människor!

2011-11-16 @ 18:05:07
URL: http://hastgaalningar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej,

Jag heter Anna och är en 13 årig tjej som bor i Stockholm.Jag fattar inte att ni blir så upprörda? Visst deras förelegat gör det mot deras vilja MEN tänk på dom barnen som faktist vill vara med! Det är ju precis samma sak med dom som går på fotboll i Sverige och deras föräldrar tvingar dom osv,

ska man förbjuda fotboll för det?

Nej så varför ska man förbjuda skönhetstävlingar eller ska man inte cheerleading också, och när vi ändå håller på så är ju boxning ganska farligt! Och vad ska barnen vara då feta och fula med en massa finnar?

2011-12-06 @ 18:21:38
Postat av: Anna

Föräldrar*

2011-12-06 @ 20:50:24
Postat av: Davidararg

Lille gumman då.. Fotboll och skönhetsideal är två helt olika saker. Att tvinga din 5åriga dotter att ta på sig smink och bikini inför en jättestor publik och en jury måste ju vara något värre än att tvinga henne spela fotboll. Visst man ska inte tvinga någon till något men nu handlar det om tjejernas välmående i ett alltmer ytligt och materiellt samhälle. Att ställa ut en unge som ett sexobjekt vid 5 års ålder är ju otroligt mycket värre och strider mot mer moraliska lagar än att spela fotboll. Dessa tävlingar är som sagt öppna för allmänheten, skulle du vilja att ditt barn blev fotat av en pedofil som snare kan lägga ut materialet på nätet och sprida runt det till precis alla? Tänk när hon växer upp och får reda på att hennes bilder som togs mot hennes egen vilja finns överallt på nätet hur tror du hon känner sig då?Well.. Angående sporterna så är de oftast ofarliga i sig, allt tvång är självklart något som inte ska förekomma. Jag tror du har en ganska skruvad världsbild, men det är inte så mycket du kan hjälpa med tanke på samhället vi växer upp i. Finnar är något naturligt som alla går igenom främst i puberteten.. Varför tar du ens upp detta?! xDVill du snacka mer eller vad som helst så maila till: DBBayard@gmail.com

2011-12-17 @ 01:42:02
Postat av: anna

Jag har alltid ända sen jag fick veta att det fanns skönhetstävlingar försökt att få min mamma att förstå hur mycket jag vill vara med en en sådan tävling. Men jag har aldrig fått delta!!!

Och jag förstår inte problemet!!!!!

DEt kommer alltid att finns föräldrar som tvingar sina barn varför ska just skönhetstävlingar vara ett exempel? Jag hatar att springa och jaga bollar och jag skulle mycket hellre bli tvingad att delta i skönhetstävlingar. Fast nu vill jag ju det men liksom vad är felet med att bli tvingad till skönhetstävling? pedofiler? dom kan ju inte göra annat än att kolla på bilder när en flicka står i bikini? det kan dom ju ändå göra på stranden så vad spelar det för roll?

2011-12-23 @ 22:13:53
Postat av: Davidararg

Anledningen till att jag anser att tvång i skönhetssyfte för barn är värre än t ex. fotboll är pga barnen tvingas in i ett utseende fixerat synsett. De kommer till slut antingen repa sig eller bli primadonnor som endast väljer och dömer efter utseende.Jag anser att barn ska ha friheten att klä upp sig och leka med smink osv, men att tävla i det är bara fel. Hur många var det inte som t ex. tyckte att det var fel av kina att låta den sjungande "fulare" ungen stå bakom kulisserna medan en "sötare" tjej fick ta för sig i rampljuset. Varför ska barn med ett outvecklat psyke utsättas för pressen av en skönhetstävling? Att bli "nummer två" inte tillräckligt fin med andra ord.Alla är vi olika och vem fan har rätt att säga vad som är vackert och inte, speciellt på barn?Jag tog upp exemplet med pedofiler just för att det är en enkel mötes plats för dem. Samt att de klagar så in i helvete på att de existerar i Amerika. Om man ist försöker dra ner på de "mötesplatser" de har så kan man ju enklare "kontrollera" dem, inte sant?

2012-04-11 @ 00:15:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0